Det offentlige / institutioner

Det offentlige / institutioner

Beskrivelse af ydelse

God rengøring, glade børn.
Rengøring har stor betydning for indeklimaet, hygiejnen og trivslen for både børn og personale. Støv og snavs kan ophobe sig i alle kanter og hjørner, som i måske ikke lægger mærke til i farten og det kan føre til indeklimagener for alle. Vi har øje for snavs og ved præcis hvor vi skal kigge, for at minimere og holde møget ude.

Ofte stillede spørgsmål

Det forventes, at håndværkerfradraget (servicefradraget) ændres og bliver permanent. Du kan læse om de nye regler på skat.dk, når loven er vedtaget.
Klik her for at komme direkte ind på skat.dk

Når der bliver tilknyttet fast personale til en kunde (et rengøringsteam på 2-4 medarbejdere bliver der samtidig tilknyttet en fast vikar og backup. Vikar og backup gennemgår meget grundig oplæring hos det faste personale, så de er bekendt med opgaverne og dine ønsker.

Nej. Men ønsker du som kunde at vi benytter dine egne, så tilbyder vi også det.
Vi benytter rengøringsmidler af mærket FLORA REN.

En rengøring kan som udgangspunkt altid rykkes grundet forskellige omstændigheder, så er vi selvfølgelige fleksible omkring at finde en anden dag til jer. Afbestilles senere end 24 timer før den aftalte rengøring, koster det 50% af normal takst.

Hvis tilfældet skulle være ude og man har glemt at lægge en nøgle ud så koster det 50% af normal takst. Da vores rengøringspersonale har sat tid af til dig som kunde. Vi vil meget gerne have nøgler og koder, så vi ikke skulle ende i sådan en situation.
Rengøring på abonnement er en løsning, som alle vores kunder kan benytte. Det er til dem som ønsker den samme pris hver mdr. uanset om der er 4 eller 5 uger på mdr. Prisen er altid den samme. Der vil blive lavet en rengøringskontrakt i samarbejde med SD Rengøring og Service ApS og kunden.