Erhverv

Erhverv

Beskrivelse af ydelse

Vi ved hvor vigtigt det er med rene og pæne omgivelser, og hvordan det bidrager til et bedre arbejdsmiljø og virker motiverende for de ansatte. Lad os stå for rengøringen, så I kan koncentrere jer om ting, som I finder vigtigere.

Ofte stillede spørgsmål

Det forventes, at håndværkerfradraget (servicefradraget) ændres og bliver permanent. Du kan læse om de nye regler på skat.dk, når loven er vedtaget.
Klik her for at komme direkte ind på skat.dk

Når der bliver tilknyttet fast personale til en kunde (et rengøringsteam på 2-4 medarbejdere bliver der samtidig tilknyttet en fast vikar og backup. Vikar og backup gennemgår meget grundig oplæring hos det faste personale, så de er bekendt med opgaverne og dine ønsker.

Nej. Men ønsker du som kunde at vi benytter dine egne, så tilbyder vi også det.
Vi benytter rengøringsmidler af mærket FLORA REN.

En rengøring kan som udgangspunkt altid rykkes grundet forskellige omstændigheder, så er vi selvfølgelige fleksible omkring at finde en anden dag til jer. Afbestilles senere end 24 timer før den aftalte rengøring, koster det 50% af normal takst.

Hvis tilfældet skulle være ude og man har glemt at lægge en nøgle ud så koster det 50% af normal takst. Da vores rengøringspersonale har sat tid af til dig som kunde.
Vi vil meget gerne have nøgler og koder, så vi ikke skulle ende i sådan en situation.

Rengøring på abonnement er en løsning, som alle vores kunder kan benytte. Det er til dem som ønsker den samme pris hver mdr. uanset om der er 4 eller 5 uger på mdr. Prisen er altid den samme. Der vil blive lavet en rengøringskontrakt i samarbejde med SD Rengøring og Service ApS og kunden.