Om os

SD Rengøring og service APS

Professionel, Kundefokus, Detalje, Personlighed…

Er bare få af de ting som du vil opleve når du bruger SD Rengøring og Service ApS
Vi ser vores kunders arbejdsplads eller bolig som vores egen. Det er vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige samarbejde.

Vi løser enhver rengøringsopgave, og vi forstår vigtigheden i, at kunne levere et ordentligt stykke arbejde. Vi har selv alt med i bilerne til at kunne løse rengøringsopgaverne, så du skal bare åbne dine døre også klare vi resten.. Det er altid faste medarbejdere der er tilknyttet hver kunde og det er kun i tilfælde af sygdom eller ferie er det kan forekomme at der er afløser på.

Vores assistenter bliver alle grundig oplært, og modtager løbende undervisning for at vi kan udvikle os og blive bedre. Vi vil være de bedste i branchen og det er et mål som tages alvorligt. Derfor investerer vi i, at hjælpe vores medarbejdere til de bedste resultater. Vi tilrettelægger og indretter vores rengøring efter vores kunders ønsker og kan imødegå de fleste forespørgsler hvad angår tid, omfang og særlige behov. Gennem ærlig kommunikation sikrer vi, at det der bliver aftalt, bliver udført.

Kvalitetskontrol er et bærende element i et langvarigt samarbejde. Hos SD Rengøring og Service ApS prioriterer vi at bruge mange ressourcer på det, og vores erfaring viser os, at det lønner sig.

Vores passion er at drive en serviceorienteret virksomhed, vi er omstillingsparate, og holder os ajour med udviklingen i branchen.

Vi har nogle sikre procedurer for håndtering af alarmer, nøgler, koder med videre.

Det er Jeres fordele ved professionel rengøring erhverv såvel som privat.

Vi har en klar holdning til, at vores kunder bør bruge så lidt tid på rengøringen som muligt. Brug i stedet energien på det i er gode til og lad os stå for rengøringen, så i kan koncentrere jer om ting, som i finder vigtigere. Overlad trygt jeres rengøring til os. Vi har erfaringen og rutinen, som gør det overskueligt for os at se hvor der er brug for hjælp og gøre noget ved det.

Vi ser frem til at kunne hjælp…

Altid til tiden

Vi garanterer, at vores arbejde udføres i høj kvalitet, og at vi ikke går, før kunden er tilfreds. Vi går op i, at en aftale er en aftale.

Pålidelig samarbejdspartner

Vi sætter altid kunderne i centrum. Vi arbejder løsningsorienteret, og vores løsninger skræddersyes til de enkelte rengøringsopgaver.

Konkurrencedygtige priser

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst. Herunder også vores priser.

Uddannet personale

Vores assistenter bliver alle grundig oplært, og modtager løbende undervisning for at vi kan udvikle os og blive bedre.