0kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Kunder

Den gode kundeserviceoplevelse handler ikke blot om at byde kunden velkommen med et smil og gøre en aktiv indsats for, at deres ønsker og behov bliver dækket. Den gode kundeserviceoplevelse kræver oprigtighed og det får de når de bruger SD Rengøring og Service ApS – Kunden kan med det samme føle, at de holder af deres arbejde og af at betjene kunder. Uden jer, eksisteret vi ikke…
Se video
Min mor er i dag 86 år, hun er meget svagtseende samt dårligt gående. Fra første øjeblik Stine trådte ind i lejligheden, kunne vi mærke hun besad empati, forståelse og respekt for et ældre menneskes problemer. I løbet af få gange kunne vi både se og fornemme, at der var kommet styr på rengøringen, og ikke mindst vigtigt, at mor og Stine nød hinandens selskab. Vi kan kun give Stine vore bedste anbefalinger.
Bodil Cichos Nielsen | Formand
Vi er virkelig meget tilfredse med SD Rengøring og Service ApS. De er meget pligtopfyldende, super flinke at tale med og rengøringen lever helt op til vores forventninger. De er meget grundige og gør det virkelig godt
Dorthe Jensen | Kontorassistent
SD Rengøring har siden medio 2017 udført rengøring i vores kontorlokaler. Arbejdet har i perioden været udført til vores fulde tilfredshed. Ferieafvikling og sygdom har ikke medført udeblivelse eller kvalitetsforringelser. Jeg kan derfor give selskabet mine bedste anbefalinger.
Lars Lorentzen | Direktør

Vi samler på tilfredse kunder

Rengøring i top klasse

Har du spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os nu

SD RENGØRING APS elsker vi det vi laver, og varetager alle opgave ligegyldig størrelse, stor som lille. Hos os garanter vi en rengøring af top klasse, og ser ikke opgaven afsluttet før kunden er tilfreds.