0kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Vinduespolering

Vores vinduespudser har stor erfaring med at servicere erhvervs- og privatkunder.
Der er mange forskellige behov og ønsker når man polerer i virksomheder eller i private hjem. Disse ønsker og behov tager vi altid hensyn til.

Vi samler på tilfredse kunder

Vinduespudsning på abonnement

Vinduespudseren er der altid faste datoer på poleringen til abonnementskunder, og når vi forlader kunden afleveres dato for næste polering samt hvad næste polering omfatter.

Som abonnementskunde vælger du selv hvor tit vi skal komme at polere, og om det skal være udvendigt samt indvendigt, eller kun udvendigt. Ud fra dine ønsker sammensætter vi en plan for din vinduespolering, dog skal der poleres mindst 4 gange årligt, da dette er en vedligeholdelsesaftale.
Rene vinduer i virksomheden giver altid et godt førstehåndsindtryk og et godt arbejdsmiljø.
Følelsen af rene vinduer, er følelsen af et rent hjem.

Vi har kendskab til alle opgaver

Vores vinduespudser har stor kendskab til al vinduespolering, materialevalg samt opgaver på lift og svært tilgængelige områder.

Vores vinduespudsers mission er at skabe glade kunder, som oprigtigt kan anbefale os til andre. Hvilket vi med glæde kan sige lykkedes os rigtigt godt, og vi nyder vores forhold til vores kunder.

Vi er dedikerede til at levere den bedste service og glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Rengøring i top klasse

Har du spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os nu

SD RENGØRING APS elsker vi det vi laver, og varetager alle opgave ligegyldig størrelse, stor som lille. Hos os garanter vi en rengøring af top klasse, og ser ikke opgaven afsluttet før kunden er tilfreds.